Sto posto siguran Pogled

Broj 161, veljača 2024.
ISSN 1848-2171

Udruga Suradnici u učenju uspješno je provela tradicionalnu konferenciju s nizom izuzetno zanimljivih tema. Konferencija je okupila stručnjake, edukatore, i entuzijaste iz  područja sigurnosti na internetu, a pritom su razmijenili ideje i  iskustva.

Pogledajte snimke konferencije Potraga za boljim internetom koja je održana 6. veljače 2024.

Pogled_iconČlanovi udruge Suradnici u učenju osmislili su Potragu za boljim internetom namijenjenu odraslima kojom su obuhvaćeni učitelji, nastavnici, profesori, ali i roditelji te svi ostali zainteresirani za aktivnosti vezane uz sigurnost na internetu. Sanja Janeš i Gordana Sokol donose detaljnu analizu zadataka. Više…

Pogled_iconTakođer Potraga za boljim internetom osmišljena je za one najmlađe, učenike, čiji je cilj bio osvješćivanje djece i mladih o važnosti prevencije elektroničkog nasilja, dostupnosti mnogih kvalitetnih internetskih sadržaja primjerenih svakoj dobi, važnosti stvaranja sigurnog i poticajnog online okruženja te promicanje odgovornog i sigurnog korištenja interneta općenito. Kristina Slišurić i Valentina Blašković upoznale su nas s pitanjima, kao i o tome tko je dobio nagrade. Više…

internaut-srednjiU okviru projekta „Budi Internet genijalac“ učitelji, budući ambasadori, napisali su članke o održanim radionicama za sigurniji i bolji internet:

Također stiglo je mnoštvo članaka usmjereno prema poticanju sigurnijeg, odgovornijeg i primjerenijeg ponašanja na internetu.

Pogled_iconVjerujem da ćete pronaći nešto korisno i inspirativno među trideset jednim primjerom dobre prakse. Želim vam ugodno čitanje!

Gordana Lohajner