Citusu zlatna medalja za inovaciju i specijalna nagrada za najbolji hrvatski izložak

lidija_kralj

Lidija Kralj

Na upravo završenoj INOVI hrvatska tvrtka Citus osvojila je dvije prestižne nagrade. U velikoj međunarodnoj konkurenciji s više od 430 inovacija, Citus je pokazao da je predvodnik trendova i inovacija u svjetskim razmjerima.

Na 36. Izložbi inovacija INOVA na kojoj su sudjelovali inovatori iz 22 države iz cijeloga svijeta, koji su se predstavili s više od 430 inovacija podijeljene su nagrade najboljima. Ove godine na INOVI se predstavio rekordan broj zemalja među kojima su bile i sve velike svjetske inovatorske velesile kao što su Tajvan, Koreja itd.

Među hrvatskim predstavnicima bila je i tvrtka Citus koja je za svoje inovacije nagrađena s dvije prestižne nagrade. To su zlatna medalja za inovaciju koja je ugrađena u proizvod Innovation@Net te specijalna nagrada međunarodnog žirija INOVA Najbolji hrvatski izložak. Citusovo rješenje korišteno je i za ocjenjivanje inovacija od strane timova sudaca.

U svom govoru direktor tvrtke Citus, Tomislav Bronzin, istaknuo je: “Ovo je veliko priznanje Citusu, svim njegovim djelatnicima te svim našim partnerima. Ovom prilikom zahvaljujem se svima na velikom trudu i radu, posebno razvojnom timu (Ivan Curić, Vedran Kaldi, Vedran Zdešić, Dobriša Adamec) te ispitivačima i promotorima (Ivanu Bronzinu, Ivi Petrić, Mariju Okunu), ali isto tako i kolegi Ivanu Matuni za ideju i pomoć pri ostvarivanju. Osobito hvala organizatorima INOVE, Hrvatskom savezu inovatora i predsjednici Ljiljani Pedešić te Zagrebačkom savezu inovatora i tajniku Nevenu Markoviću što su nam pružili priliku da primijenimo prototip Innovation@Net. Hvala puno i timu Razvojne agencije Zagreb-Tehnološki park na pomoći pri pripremi izložbe, izlaganju, logistiki, plakatima, a posebno kolegi Saši Grozdaniću.“

2 INOVA_CITUS_Ivan_Bronzin_clan_Citus_tima5 INOVA_CITUS_Spacijalna nagrada_Najbolji_hrvatski_izlozak

Primjer konferencije organizirane i provedene pomoću Innovation@Net: www.mobilityday.com te mobilna inačica na: http://m.mobilityday.com

imageimage

Jedna misao o “Citusu zlatna medalja za inovaciju i specijalna nagrada za najbolji hrvatski izložak

  1. Povratni ping: IT Pogled | Pogled kroz prozor

Komentari su zatvoreni.