ITF 2010. – Zamislite, primijenite, provedite i pokažite svoj rad!

zeljkaK 

Sjećate li se neobaveznog domaćeg rada zadanog u ljetnom broju ovog digitalnog časopisa? Spremni ste? Jesu li vam more, sunce i ljetni praznici dali ideje? Dosjetili ste se kako tehnologijom izvesti do sada neizvedeno? Jesu li memorijske kartice fotoaparata prepune materijala za nastavu i nalaze li se već u nekoj od mapa na vašem računalu te spremno čekaju za upotrebu u nastavi?

P6134470-1 Bez panike, najavljenu domaću zadaću nećemo provjeravati sada, ali pripremite se jer provjera slijedi u veljači 2010. Upravo ovdje i ovog trenutka najavljujemo početak natjecanja „Primjena računala u obrazovanju“ za sve vas inovativne i kreativne učitelje i nastavnike spremne na uvođenje novih i drugačijih metoda rada upotrebom tehnologija u nastavi i obrazovnom procesu. Bilo da planirate raditi sami ili s timom kolega iz svoje škole, s udaljenim timom nastavnika iz nekog drugog grada, zemlje, kontinenta… Pokažite nam kako radite u svojim učionicama. Počnite s realizacijom svojih ideja, provedite ih u nastavi, pripremite prezentaciju o svom radu i prijavite ga na ovogodišnje ITF natjecanje (Innovative Teachers Forum – Primjena računala u obrazovanju).

Radovi će se moći prijaviti u razdoblju od 11. siječnja do 14. veljače 2010. godine, a sve detalje o natjecanju, upute, pravila te obrazac za prijavu možete pronaći ovdje. Na istim stranicama možete pročitati sve o prethodnim ITF natjecanjima, kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Dakle, ovaj put provjeru domaćeg rada odgađamo za drugo polugodište, točnije ožujak, kada ćemo zaista nagraditi deset najboljih radova koje ocjenjivački sud ITF-a ocjeni ocjenom „odličan“. Najbolji od najboljih deset bit će krajem ožujka i dodatno nagrađen odlaskom u Berlin na Europsko natjecanje inovativnih učitelja i nastavnika.

Budite kreativni i inovativni! Pridružite se ITF zajednici!